ANGRY BURGER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 31 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Angry Burger. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 22:32 Helaas lauwe natte frietjes gekregen en een natte burger met en saus bom.. coleslaw rook niet bepaald lekker, dus heb die ook jammer genoeg laten staan. Ik kan niemand bereiken via de telefoon nummer, dus dan maar zo. Neem contact met mij op svp
6 jun 2024 om 22:14 Was een test. Niet heel slecht, wel beter dan McD, maar koud. En het duurde veel te lang qua levering. De app gaf 22 min aan, en vervolgens 38 min lang een melding dat ze élk moment voor de deur zouden staan. Dat kan beter.
2 jun 2024 om 23:27 2e keer besteld. Bezorgtijd helaas 2x zo langer als aangegeven (2 uurtjes). Burgers zijn wel smakelijk, ze zijn oke, maar helaas koud aangekomen ivm bezorgtijd. Patat was zeer slap en koud. Ik zal niet een 3e keer bestellen hier. Klant minder.
2 jun 2024 om 0:27 2 burgers besteld, beide waren smakelijk. Rundvlees was licht en echt heerlijk. Tip: iets minder rode kool bij de Egg Burger. De fried wings zijn eigenlijk niet fried, zijn gwn kippenvleugels. De pittige saus van de kip was heerlijk.
31 mei 2024 om 0:10 Lekkerste burger die ik in tijden niet heb gehad! friet is ook lekker vers en krokant
30 mei 2024 om 16:17 Het eten was er lekker snel. De burger was ontzettend lekker, heb er echt van genoten. Frietjes waren goed van kealiteit alleen een beetje afgekoeld bij aankomst. Helaas 9 ipv 10 koreanwings ontvangen. Foutje, neem ik aan. Waren wel goed van smaak.
29 mei 2024 om 19:18 Misschien wel een van de beste hamburgers die ik ooit gegeten heb en dat zegt wat!
29 mei 2024 om 4:31 Nog nooit eerder besteld & zeker niet de laatste X. Eten was uitstekend!
14 mei 2024 om 1:43 Super
12 mei 2024 om 21:14 Niets bijzonders voor die prijs.Ga de volgende keer naar Mac Donald.
2 mei 2024 om 2:34 The chicken burger was full of onions & pickles and the chicken wasn’t marinated/coated. It looked wierd and tasteless without the sauce. Its really not worth it.
26 apr 2024 om 8:37 Alles was erg nat en slap. Qua smaak niet geweldig ook... Het leek alsof ik iets ouds aan het eten was. Jammer, niet het geld waard.